facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Δεν είμαστε ξαδέρφες, δεν παίζαμε στην ίδια παραλία» λέει η Κανέλλη για την Ζαρούλια

«Δεν είμαστε ξαδέρφες και δεν παίζαμε στην ίδια παραλία με τα κουβαδάκια μας» είναι η απάντηση της Λιάνας Κανέλλη στην Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου ΜιχαλολΙάκου, πως είναι μακρινή συγγενής με την βουλευτή του ΚΚΕ.

Μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του MEGA η Λιάνα Κανέλλη, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίστηκε η Ελένη Ζαρούλια, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ιονίου, για την συγγενική της σχέση με την ίδια. «Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κυρία Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αήθειες και κακοήθειες» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ, που επανέλαβε τις κατηγορίες της κατά της Χρυσή Αυγής, επισημαίνοντας πως το ακροδεξιό κόμμα μπήκε πλέον νόμιμα στη Βουλή και «θα δέρνει» τους πάντες.

Το συμπέρασμα δημοσκόπου, πως το περιβόητο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη προς την ίδια ωφέλησε εκλογικά την Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας πως ο κόσμος έκανε λόγο για «χαστούκι στο πολιτικό σύστημα» εξόργισε την Λιάνα Κανέλλη, που δήλωσε : «Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό. Σας προδιαγράφω ότι από ‘δω και μπρος αυτά που θα δούμε από την Κόπρο του Χρυσαυγείου δε θα είναι απλά και συζητήσιμα. Θα είμαστε, όμως, έτοιμοι» κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news