facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Νέος Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων στον ΟΤΕ

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι ο κ. Kevin Copp, Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ αποχωρεί από τον ΟΤΕ. Από την 1η Ιουλίου 2012 τη θέση αυτή αναλαμβάνει ο κ. Μπάμπης Μαζαράκης. Ο κ. Μαζαράκης έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Θεμάτων σε ανώτατες Διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, ευχαρίστησε τον κ. Kevin Copp για τη συνεισφορά του στην πορεία της εταιρείας και ευχήθηκε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Βιογραφικό Σημείωμα κ. Μαζαράκη

Ο κ. Μπάμπης Μαζαράκης, 47 ετών, διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία κυρίως σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πριν την ένταξή του στον Όμιλο του ΟΤΕ, ο κ. Μαζαράκης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, εταιρεία εισηγμένη στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Ν. Υόρκης, ενώ από το 2008 έως το 2010 ήταν Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στον Όμιλο Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ, εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Από το 1999 έως το 2008 ο κ. Μαζαράκης εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις στον Όμιλο της Vodafone. Αρχικά, διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου και μέλος Δ.Σ. στην Ελλάδα (1999-2006), στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην Ουγγαρία (2006-2007), ενώ το 2007 επέστρεψε στην Ελλάδα ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Κατά το διάστημα 1997-1999 ήταν Οικονομικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. στην Georgia Pacific-Delica στην Ελλάδα, ενώ από το 1992 έως το 1997 εργάστηκε στην Procter & Gamble, όπου κατείχε αρχικά τη θέση του Διευθυντή Οικονομικής Ανάλυσης στην Ελλάδα και μετέπειτα του Διευθυντή Οικονομικής Ανάλυσης Ομίλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Μαζαράκης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (με άριστα) και MBA από το Ohio State University, The Fischer School of Business (υποτροφία Wielder Scholar), όπου και διετέλεσε Βοηθός Διδασκαλίας στη Χρηματοοικονομική. Έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στους 30 πιο διακεκριμένους Οικονομικούς Διευθυντές της Ευρώπης κάτω των 40 ετών (2002, περιοδικό CFO Europe).

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news