facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Εργασίες «κόβουν» τον παράδρομο της εθνικής

Για όλο το 24ωρο από 2 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στα Οινόφυτα

Εργασίες εγκατάστασης υπόγειου καλωδίου της ΔΕΗ θα πραγματοποιούνται από τις 2 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στον παράδρομο της εθνικής Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Οινοφύτων, με αποτέλεσμα να γίνεται διακοπή κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα γίνονται όλο το 24ωρο. Συγκεκριμένα:

Α΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, σε τμήμα 40 μ. πριν και μέχρι το όριο του Έργου Παραχώρησης, ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, στο τμήμα από τη συμβολή του με την ανώνυμη οδό και σε μήκος 80 μ., ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Γ΄ ΦΑΣΗ:

Σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά της ανώνυμης οδού, στο ύψος της συμβολής της με τον αριστερό παράπλευρο.

Δ΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, στο τμήμα από το ύψος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων έως την ανώνυμη οδό (συνολικού μήκους 120 μ.), ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Ε΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, στο τμήμα μεταξύ του δεξιού και του αριστερού παράπλευρου (συνολικού μήκους 150 μ.), ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

ΣΤ΄ ΦΑΣΗ:

1. Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, σε τμήμα 100 μ. πριν και μέχρι το ύψος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

2. Σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά του δεξιού παράπλευρου, στο ύψος 100 μ. πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων.

3. Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, στο ύψος 100 μ. πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων και σε μήκος 32 μ., ρεύμα κυκλοφορίας από Μαλακάσα προς Σχηματάρι.

Ζ΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, σε τμήμα 250 μ. πριν και μέχρι το όριο του Έργου Παραχώρησης, ρεύμα κυκλοφορίας από Μαλακάσα προς Σχηματάρι.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news