facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο Π. Ψωμιάδης δηλώνει ότι εάν έλεγε κάτι τέτοιο θα ήταν πρώτο θέμα στα κανάλια

Σε ένα βίντεο και ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ακούγεται ο κ. Ψωμιάδης να διαψεύδει ότι έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο και πως εάν το έλεγε θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια.

Στη συνέχεια όμως του βίντεο ακούγεται πιθανότατα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να λέει πως το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στη Θράκη θα είναι εντυπωσιακά ανεβασμένο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου όχι μία δυο μονάδες, αλλά πάνω από επτά μονάδες.

Μάλιστα το δικαιολογεί αυτό λέγοντας πως θα έρθουν στη Νέα Δημοκρατία "φίλοι μας από τις αδελφικές και τις ακροδεξιές παρατάξεις, Μπακογιάννη, Καμμένο, Καρατζαφέρη, Μάνο, Χρυσή Αυγή".

Η Χρυσή Αυγή είναι αδελφική παράταξη για τη ΝΔ είπε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα Πανίκας Ψωμιάδης! Ναι πλέον υπάρχει και το ηχητικό ντοκουμέντο!!! Ακούστε το μόνο στην Piazza.
Ο έκπτωτος Περιφερειάρχης τόνισε χαρακτηριστικά: «Το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό το συμπεραίνω από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς την δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή».



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news