facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ηλεκτροπληξία υπέστη αγοράκι 2,5 ετών στην πλατεία του Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής (video)

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζει εδώ και μια εβδομάδα μια οικογένεια στη Χαλκιδική, που βίωσε στιγμές τρόμου βλέποντας το ηλικίας 2,5 χρόνων αγοράκι της να κεραυνοβολείται από ηλεκτρικό ρεύμα!Ακόμη και σήμερα, το παιδί παρουσιάζει διαταραχές στον ύπνο του και οι γιατροί ερευνούν αν έχουν πειραχτεί τα όργανά του!

Για όλα φταίει η αβλεψία των αρμοδίων που άφησαν εντελώς ακάλυπτο ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο σε χαμηλό ύψος μιας κολώνας φωτισμού στην κεντρική πλατεία του Νέου Μαρμαρά. Την ώρα που το παιδάκι έπαιζε με τους φίλους του, ακούμπησε το εκτεθειμένο καλώδιο και χτυπήθηκε από το ρεύμα για αρκετά δευτερόλεπτα! Ο πατέρας του, που βρισκόταν δίπλα, κατάφερε να το απομακρύνει με τη βοήθεια ενός μικροπωλητή πριν η εκκένωση αποβεί μοιραία.

Το αγοράκι επέστρεψε στο σπίτι του και φαινόταν καλά, όμως άρχισε να τινάζεται στον ύπνο του πολύ ταραγμένο και οι γονείς τους το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε αρχικά ότι παρουσίαζε έλλειψη οξυγόνωσης στην καρδιά. Παράλληλα, οι γονείς περιμένουν πανικόβλητοι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διερευνούν αν παρουσιάζει βλάβη και στα νεφρά! Και ενώ το μικρό παιδί κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να καλύψει το εκτεθειμένο καλώδιο που παραμένει ακόμη γυμνό!



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news