facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Reuters: Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι

Την τιμητική του έχει τελευταία ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά το 17% των ψήφων του ελληνικού λαού, τώρα το πρακτορείο Reuters χαρακτηρίζει τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, ως… «κάτι παραπάνω από σέξι».

Ο "έλληνας σκληροπυρηνικός αριστερός ηγέτης δεν είναι απλώς ο σέξι Αλέξης" αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, προσθέτοντας ότι έγινε σαφές πως η πολιτική στην Ελλάδα έλαβε άλλο πρόσωπο από τη στιγμή που ο 37χρονος κάθισε στο τραπέζι της σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς γραβάτα.

Ο Τσίπρας έχει γοητεύσει το κοινό γιατί υποσχέθηκε αυτό που ευρωπαίοι ηγέτες θεωρούν αδύνατο, αναφέρει το Reuters. "Δηλαδή ότι θα διατηρηθεί η Ελλάδα στο ευρώ αποκηρύσσοντας το μνημόνιο με το οποίο απεφεύχθη η χρεοκοπία" εξηγεί.

Για τους εχθρούς, λέει το ρεπορτάζ, είναι "ανεύθυνος" και παρασύρει τη χώρα του σε σίγουρη καταστροφή με υποσχέσεις εύκολων λύσεων, ωστόσο για τους οπαδούς είναι ένας σωτήρας, ο μόνος έλληνας πολιτικός που έχει την τόλμη να αδράξει την εξουσία από το πολιτικό κατεστημένο που κατέστρεψε το μέλλον της νέας γενιάς.

Το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη σπουδαία πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου: «Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι», καθώς, όπως αναφέρει το Reuters, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ερείσματα στη νεολαία και μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

Επίσεις αφιέρωμα του βρετανικού Telegraph κάνει λόγο για έναν "χαρισματικό ηγέτη", το οποίο αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στις εκλογές του Μαΐου και ότι η δημοφιλία του αυξάνεται στο δρόμο προς τις νέες κάλπες και πως ο κ. Τσίπρας είναι ένας καλός ρήτορας που δεν φορά γραβάτα και αρέσκεται να κυκλοφορεί με μοτισικλέτα, ενώ συχνά κατηγορήθηκε από τους Σοσιαλιστές ότι προκαλεί επεισόδια.

Γεννημένος τέσσερις ημέρες από την πτώση της Δικτατορίας ο κ. Τσίπρας έγινε ηγέτης του Συνασπισμού το 2008 και εκλέχθηκε βουλευτής το 2009. Η πρώτη του εμφάνιση στα πολιτικά πράγματα ήταν το 2006 όταν εξασφάλισε την τρίτη θέση στη μάχη για τον δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτι, περιμένουν τον δεύτερο γιο τους τον Ιούλιο, καταλήγει το άρθρο

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news