facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μέγα πολιτικό θέμα προκαλεί έγγραφο - Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος ότι είναι δικό του - Τον διαψεύδει όμως η Προεδρία της Δημοκρατίας

- Μέσω της κρατικής τηλεόρασης ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι δεν έχει την υπογραφή του αυτό το κείμενο
- Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται πως ο Π. Καμμένος δίνει ψήφο ανοχής σε περίπτωση κινδύνου εθνικής ασφάλειας
- Η προεδρία αυτό το έγγραφο το κοινοποίησε στα κόμματα και τους δημοσιογράφους
- Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι κρίσιμο το ραντεβού Παπούλια-Καμμένου την Τρίτη στις 13:00

Μέγα πολιτικό θέμα δημιουργείται μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά την κοινοποίηση των προτάσεων που φέρεται να κατέθεσε ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια.

Το γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι δόθηκαν από τον κ. Καμμένο οι προτάσεις του, προκειμένου να τις μελετήσει ο κ. Παπούλιας και μάλιστα αναφέρεται ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε αυτές οι προτάσεις να κοινοποιηθούν και στους αρχηγούς των άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Στην ουσία η Προεδρία της Δημοκρατίας διέψευσε τον κ. Καμμένο, ο οποίος λίγο νωρίτερα με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει πως "οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Ισχύουν μόνο οι 7 προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις μου. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο, Σαμαρά. Ότι λέμε ισχύει για πάντα".

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος με τηλεφωνική του παρέμβαση στην κρατική τηλεόραση ξεκαθάρισε ότι το έγγραφο αυτό δεν ειναι δικό του και ουδέποτε κατέθεσε ένα τέτοιο έγγραφο στην προεδρία της δημοκρατίας, επισημαίνοντας όμως ότι δεν κατηγορεί τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το κείμενο αυτό αναφέρει τις επτά πολιτικές θέσεις του Πάνου Καμμένου, όπως για παράδειγμα η άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ σύμφωνα με τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, αλλά και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων.

Ωστόσο, στο κείμενο υπάρχει και ένα σχέδιο Β, σύμφωνα με το οποίο αναφέρει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα, θα παράσχουν ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγο μηνών στην όποια κυβέρνηση ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Μάλιστα, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ζητούν να ορίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες την πολιτική ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις δύο θέσεις αντιπροέδρου και μέλους στην ΕΛΕΥ, χωρίς αλλαγή του νόμου σύστασής της.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news