facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σε λειτουργία ξανά το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Το ποσό του 1.900.000 ευρώ θα εκταμιευτεί για το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία του.

Αυτό ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, μετά την επικοινωνία που είχε με την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ), για το συγκεκριμένο κονδύλιο, που λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων δεν μπορούσε να εκταμιευτεί, οδηγώντας τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος σε απόφαση αναστολής όλων των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων.

Στο θέμα παρενέβη και ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Αρης Γιαννακίδης, που μετά από σχετική ενημέρωση από τον κ. Ραπτόπουλο, δήλωσε ότι «έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και πιστεύω ότι μετά τις δεσμεύσεις του προέδρου της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ), θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκταμίευσης του προαναφερόμενου ποσού για να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις του νοσοκομείου. Λέγοντας άμεσες υποχρεώσεις εννοούμε έκτακτα περιστατικά, απαραίτητα υλικά για χειρουργεία κλπ.».

Εν τω μεταξύ η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θράκης, δια του προέδρου της Σάββα Δευτεραίου, εκτιμά ότι τα χρήματα που εγκρίθηκαν δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, καθώς δεν επαρκούν πέραν του ενός μηνός για την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news