facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τον σκότωσαν επειδή ο σκύλος του "ήταν επιθετικός"

Τη ζωή του στοίχισε μια παρεξήγηση που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ενός 29χρονου στην Πάτρα και αφορούσε την επιθετική συμπεριφορά του σκύλου του απέναντι σε τρεις αλλοδαπούς.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Έθνους, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη θέση Ιτιές της Πάτρας.

Ένας 17χρονος Αφγανός και δύο συμπατριώτες του πήγαιναν στον καταυλισμό που έχει στηθεί στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Ο Αθανάσιος Λαζανάς είχε μόλις επιστρέψει από κατάστημα αναψυχής της περιοχής και καθόταν στην αυλή.

Όταν οι αλλοδαποί πέρασαν μπροστά από το σπίτι του, φέρεται να του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί ο σκύλος του επιχείρησε να επιτεθεί σε έναν από αυτούς.

Τότε ξεκίνησε η διένεξη, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να ξεψυχήσει λίγα μέτρα από το σπίτι του.

Το θύμα δέχθηκε συνολικά έξι μαχαιριές, εκ των οποίων οι δύο στη θωρακική χώρα και οι υπόλοιπες στα χέρια. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τα χτυπήματα να προήλθαν όχι από ένα, αλλά από δύο, ίσως και τρία μαχαίρια.

Ο 17χρονος Αφγανός συνελήφθη και ομολόγησε ότι συμμετείχε στη δολοφονία του άτυχου άνδρα μαζί με έναν 18χρονο, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά, και ένα ακόμα άτομο αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι αναζητούνται.

Οι δύο από τους δράστες είχαν συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Ο 17χρονος στις 11 Μαρτίου του 2012 και ο 18χρονος στις 4 Απριλίου, γιατί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και ήταν παράνομη η είσοδός τους στη χώρα. Ομως, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφέθηκαν ελεύθεροι.

nooz.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news