facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Ναι» στο ντιμπέιτ με όλους, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ναι» στο ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς φαίνεται να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αποδέχεται τη διεξαγωγή τηλεμαχίας την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, χωρίς ωστόσο να αποκλείει τη συμμετοχή κάποιου κόμματος.


Νωρίτερα, σήμερα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον «ΒΗΜΑ 99,5» πρότεινε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος παράλληλα στο ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφισμάτος επανέλαβε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή, πού όπως είπε, ο λαός έδωσε συγκεκριμένη εντολή για αλλαγή του Μνημονίου.

«Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά με διάφορα προσχήματα τίναξε στον αέρα το debate μεταξύ των αρχηγών», σημειώνει με ανακοίνωσή της η κ. Γεννηματά και υποστήριζει ότι «η ξαφνική στροφή 180 μοιρών της ΝΔ δείχνει πολλά πράγματα». «Και τότε και τώρα» θέλει να αποφύγει «όπως ο διάβολος το λιβάνι το διάλογο μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά», τονιζει.

newpost.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news