facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δρ. Rath:«Δε χρειαζόμαστε το ευρώ σας» (vid)

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο για τα καρτέλ της παγκοσμιοποίησης και το σχέδιο που μπλέκουν και την Ελλάδα

«Το ευρώ επιτελεί μία και μοναδική λειτουργία: Σαν αλυσίδα υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και στην οκονομική δικτατορία των ισχυρών». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας ο γερμανός Δρ. Rath, ο οποίος αποκαλύπτει τις «κρυμμένες αλήθειες» για το που οδηγούνται οι χώρες της Ευρώπης από τη Γερμανία και τους πολιτικούς - μαριονέτες που την ακολουθούν.

Ο Δρ. Rath είναι φημισμένος ερευνητής και γιατρός αλλά και σφοδρός πολέμιος του συστήματος

Από αυτή την εκδήλωση στις 13 Μαρτίου 2012 στο Βερολίνο, ο Δρ Rath καλεί τον κόσμο της Γερμανίας και της Ευρώπης γενικότερα, να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Είναι ένα κάλεσμα για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια δημοκρατική Ευρώπη για το λαό, από τον ίδιο το λαό - δημιουργώντας μια νέα εποχή στα συστήματα υγείας, τα οποία θα είναι πλέον προσανατολισμένα στην πραγματική πρόληψη και τελικά στην εξάλειψη των ασθενειών. Τα ήδη διαθέσιμα, επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ερευνών, που είναι βασισμένα σε φυσικές θεραπείες, δείχνουν ξεκάθαρα πώς είναι ικανά να μειώσουν κοινές ασθένειες της εποχής μας στο ελάχιστο, σε σχέση με την παρούσα κατάσταση. Αλλά αυτός ο εκπληκτικός «Κόσμος Χωρίς Ασθένειες» δεν θα μας χαριστεί έτσι απλά, αφού κάθε μια από αυτές τις ασθένειες είναι για τη φαρμακευτική βιομηχανία και μια αγορά αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμο χωρίς ασθένειες, για εμάς και τα παιδιά μας: πρέπει να δεσμευτούμε σε αυτόν το αγώνα. Και η ώρα είναι ΤΩΡΑ.!

Ο Δρ.Rath θα είναι στην ΑΘήνα στις 30 Απριλίου 2012 . Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ομιλία του. Ξενοδοχείο Imperial 6μμ. Δηλώστε ΤΩΡΑ την συμμετοχή σας: Τηλέφωνικά στα 2110120386 -2105018493 και 6938979887. Με email στο michail.mavrovouniotis@dr-rath-foundation.gr. Μπορείτε να είστε εκεί. Γίνετε μέρος της εκστρατείας μας.



RathFoundation

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news