facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ακίνδυνα τα αναψυκτικά της Coca Cola 3E

Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατανάλωσή τους

Στελέχη του ΕΦΕΤ ανακοίνωσαν ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από την κατανάλωση αναψυκτικών Coca Cola και Sprite.

Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Δρ Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης από τη Διεύθυνση Εργαστηριακών Ελέγχων του ΕΦΕΤ: «Ο φορέας τήρησε πλήρως τις υποχρεώσεις του και ενημέρωσε ως όφειλε την εταιρεία για τις καταγγελίες που δέχθηκε, και όπως προκύπτει από την απαντητική επιστολή της εταιρείας, ήταν ήδη ενήμερη και δεν είχε μείνει αδρανής, αλλά είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες απόσυρσης των προβληματικών παρτίδων από την αγορά μας».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, το ποσοστό ανάκλησης και απόσυρσης των εμπλεκόμενων προϊόντων από όλα τα σημεία διάθεσης ανέρχεται περίπου σε 91,3% επί των συνολικών παραχθέντων λίτρων.

Σε ότι αφορά την ορθή λειτουργία του μηχανισμού, όπως δήλωσε ο κ. Μπαρμπέρης, η διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού ασφάλειας τροφίμων, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του φορέα, θα ελεγχθεί εξονυχιστικά από αρμόδια επιτροπή - εφόσον ολοκληρωθεί μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες η καταστροφή των κατασχεθέντων ποσοτήτων - και η οποία θα γνωμοδοτήσει σχετικά.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ:Προληπτική απόσυρση αναψυκτικών Coca Cola και Sprite

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news