facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο εκδότης Γ. Κουρής

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του στο Ψυχικό

Προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου προκειμένου να προχωρήσει στην εξόφληση της οφειλής του ύψους 307.000 ευρώ για τα οποία έχει ήδη υποβάλλει σχετική αίτηση, ζήτησε και έλαβε από το αυτόφωρο δικαστήριο ο εκδότης Γιώργος Κουρής, τον οποίο συνέλαβαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του στο Ψυχικό άνδρες της ασφάλειας.

Μετά τη σύλληψή του ο Γ. Κουρής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί από το αυτόφωρο δικαστήριο από το οποίο έλαβε τελικώς προθεσμία.

Στα δικαστήρια ο Γ. Κουρής αποδοκιμάστηκε από απλήρωτους εργαζόμενους στο ALTER αλλά και από πολίτες που τον αντιλήφθηκαν την ώρα που οδηγούνταν στο κτίριο της εισαγγελίας.

Η σύλληψη

Ο εκδότης των εφημερίδων «Αυριανή», «Φίλαθλος» και μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER αρχικά οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Βορειοανατολικής Αττικής.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον εκδότη έξω από το σπίτι του και τον προσήγαγαν στα γραφεία της Ασφάλειας Παλαιού Ψυχικού.

Εκεί ο Γιώργος Κουρής κρατήθηκε για αρκετή ώρα προκειμένου να εξεταστούν τα οικονομικά στοιχεία και να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ενεργές οφειλές. Στο πλαίσιο αυτό, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αναμένονται από την Εφορία τα επικαιροποιημένα στοιχεία προκειμένου είτε να συλληφθεί είτε να αφεθεί ελεύθερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γ. Κουρής προσπάθησε να κάνει κάποιες ρυθμίσεις, δεν τα κατάφερε όμως κι έτσι η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη. Η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείται κατόπιν προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news