facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αυτοκτόνησε δάσκαλος στην Ξάνθη σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ξάνθης η αυτοκτονία ενός δασκάλου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος εκπαιδευτικός έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του όπου βρέθηκε για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα, απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα σε αποθήκη της οικογένειάς του.

Ο αυτόχειρας Μ.Σ. άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Αποτελεί δηλαδή ένα μανιφέστο ενάντια στην μνημόνιο και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία. Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία που έχει χαρακτήρα πολιτικής πράξης. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρουν συνάδελφοί του, ήταν πολιτικά ευαισθητοποιημένος, ενώ τον τελευταίο καιρό επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν μπορούσε να αποδεχθεί ιδεολογικά τις συνέπειες του μνημονίου στην ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στη Σταυρούπολη Ξάνθης την Κυριακή, στις 17.00 το απόγευμα.

radioevros.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news