facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προφυλακιστέα η κόρη του Τσοχατζόπουλου

Με χειροπέδες και ζακέτα στα χέρια της η Αρετή Τσοχατζοπούλου οδηγήθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η κ. Τσοχατζοπούλου έφυγε από την πίσω έξοδο του κτ. 6 για να αποφύγει κάμερες και κόσμο.

Η Αρέτη Τσοχατζόπουλου κρίθηκε προφυλακιστέα με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την 5ωρη απολογία της.

«Ο ανακριτής άφησε ελεύθερους χτες τους χρηματιστές που διακινούσαν τα εκατομμύρια που έμπαιναν στις off shore. Διέταξε την κράτηση της κόρης του Τσοχατζόπουλου επειδή είναι κόρη του. Εμείς δώσαμε στοιχεία ότι το ακίνητο αγοράστηκε με χρήματα που προήλθαν από την πώληση άλλου ακινήτου που έχει δηλωθεί σε πόθεν έσχες και εφορία. Τον αφήνω στην κρίση σας. Τη θεωρεί ύποπτη φυγής επειδή έχει γερμανικό διαβατήριο. Αυτές είναι δικαιολογίες που προκαλούν γέλωτα. Είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά» δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Εντωμεταξύ, έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος που φώναζε «μέσα, να πάει μέσα, πως θα μεγαλώσουν τα δικά μας παιδιά με 300 ευρώ;».

Το πρωί της Πέμπτης η Αρετή Τσοχατζόπουλου, ντυμένη σπορ με ένα σακίδιο μπλε στον ώμο και με γυαλιά μυωπίας έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Την συνόδευε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, στις 25 Μαΐου 2006 φέρεται -σε συνεργασία με τον επίσης κρατούμενο συγκατηγορούμενο της Αστέριο Οικονομίδη, μέσω κατάρτισης εικονικού συμβολαίου, να αγόρασε διαμέρισμα- μεζονέτα στο Κολωνάκι, επιφανείας 402 τετραγωνικών μέτρων από offshore εταιρεία του πατέρα της.

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα για την κατηγορουμένη, «η συμμετοχή της στην ανωτέρω οργάνωση δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί και η οποία όμως επωφελήθηκε από τη δραστηριότητά της, ενώ λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υποδομή της οργάνωσης στην αλλοδαπή».

Η κυρία Τσοχατζοπούλου μέσω του δικηγόρου της δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τις offshore εταιρείες, πως το ακίνητο το αγόρασε με χρήματα από την εργασία της και ότι θα σταθεί δίπλα στον πατερά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά. Σειρά να απολογηθεί παίρνει την Παρασκευή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη και ο αδερφός της, ενώ απολογήθηκε ήδη η θεία της.

"Φωτιές" άναψε η θεία της Σταμάτη στον Τσοχατζόπουλο


«Φωτιές» άναψε στον Άκη Τσοχατζόπουλο η Κατερίνα Σταμάτη, η θεία της Βίκυς Σταμάτη, η οποία απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερη.

Πριν αφεθεί όμως έδωσε ένα υπόμνημα… κόλαφο για τον Άκη, αφού για πρώτη φορά τον συνδέει με την εταιρία TORCASO, με την οποία ο πρώην υπουργός αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε σχέσεις, Όπως αναφέρει στο υπόμνημα της, κάποια στιγμή που ο γαμπρός της ήταν διακοπές, ανέλαβε να αποπληρώσει τις επισκευές (ολοκλήρωση) ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τα χρήματα αυτά (3 εκατ. Δρχ.) κατατέθηκαν από την TORCASO!

Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις «δουλειές» του κ. Τσοχατζόπουλου, ενώ ο αδερφός της κ. Σταμάτη, που ήταν επίσης να απολογηθεί σήμερα, ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί την Παρασκευή.

star.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news