facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ληστεία πέραν κάθε φαντασίας...

Τα ακριβά κοσμήματα πίσω από τα ρολά του κοσμηματοπωλείου, στην οδό Μικράς Ασίας, στη Νέα Ιωνία, ήταν το μεγάλο δέλεαρ για τους κακοποιούς που απήγαγαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και την γυναίκα του, λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους στις Αχαρνές.

Οι τρείς κουκουλοφόροι με την απειλή όπλων τους πέταξαν στην καρότσα ενός κλειστού φορτηγού, εκεί ένας από τους κακοποιούς έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο της γυναίκας και με την απειλή ότι θα την σκοτώσουν, επιβίβασαν τον σύζυγο στο όχημα και τον οδήγησαν πίσω στο χρυσοχοείο. Χτυπώντας τον στο κεφάλι με το όπλο των ανάγκασαν να ανοίξει το κατάστημα, από όπου άρπαξαν κοσμήματα πολύ μεγάλη αξίας.

Όταν έφθασε ο φύλακας εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος περιπολούσε στον πεζόδρομο που βρίσκεται το μαγαζί παραξενεύτηκε που είδε το κοσμηματοπωλείο ανοιχτό και πήγε να δεί τι συμβαίνει. Τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί τον παγίδεψαν, του πήραν το όπλο, του πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν μαζί με τον όμηρό τους.

Όλες αυτές τις ώρες οι ληστές κρατούσαν όμηρο την σύζυγο του υπαλλήλου σε άγνωστο μέρος και της είχαν βάλει μέχρι και κουκούλα στο κεφάλι. Τελικά οι δράστες εγκατέλειψαν το ζευγάρι στην περιοχή των Αχαρνών και μετά από ώρες κατάφεραν να βρουν ένα περίπτερο και να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Η λεία των κακοποιών ξεπερνά τις 130.000 ευρώ.

acharnews.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news