facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Άγριος πολεμος με πέτρες και φωτιές στο Μενίδι

Δεν το βάζουν κάτω οι κάτοικοι του Μενιδίου και διαμαρτυρονται για άλλη μια φορά κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να δημιουργηθεί κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους
.
Λίγο μετά τις 9 μάλιστα ξέσπασαν και επεισόδια όταν οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφ. Θρακομακεδόνων επιχείρησαν να κλείσουν το δρόμο και απωθήθηκαν από την αστυνομία.

Επικράτησε πανδαιμόνιο με τους κατοίκους να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, με πετροπόλεμο, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και τους κατοίκους να καταγγέλουν στο NewsIt ότι οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν χωρίς λόγο.



Πολίτες της περιοχής, νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου και αρχικά εξέφρασαν την πρόθεσή τους να κατέβουν ακόμη και στη Βουλή, όπου σήμερα κατατίθεται η τροπολογία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τελικά, το γεγονός πως ο δήμαρχός τους θα δει τον περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ανέβαλε τα σχέδιά τους. Δεν αποκλείουν όμως, αν η συνάντηση είναι άκαρπη, να ξαναβγούν στους δρόμους!

Στη... μάχη και τα απορριμματοφόρα του δήμου με μαύρες σημαίες κρεμασμένες στους καθρέφτες

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news