facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Στην Κέρκυρα για Πάσχα ο Ιταλός δήμαρχος στηρίζει και πάλι την Ελλάδα

Ο Mario Galdi, δήμαρχος της μικρής ιταλικής πόλης Cava De Tirreni, που με τη συμβολική του πραξη να προσφέρει τον μισθό του στο ελληνικό κράτος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους Ελληνες πέρασε το καθολικό Πάσχα στην Κέρκυρα.

«Σαν καθηγητής Πανεπιστημίου είχα πολλούς Έλληνες φοιτητές και πάντα είχα μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Αποφάσισα να κάνω αυτήν τη συμβολική χειρονομία γιατί έβλεπα ότι όλη η Ευρώπη δεν συμπεριφερόταν σωστά στη χώρα σας αν και θα έπρεπε να προσφέρει κάτι παραπάνω στην Ελλάδα» τόνισε μιλώντας για την πρωτοβουλία του.

Ο κ. Galdi ήταν προσκεκλημένος του δήμαρχου Κέρκυρας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να συναντηθεί με τους τοπικούς παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και συμφώνησαν να προχωρήσουν σε αδελφοποίηση των δύο περιοχών και να ενδυναμώσουν έτσι ακόμα περισσότερο τις σχέσεις των κατοίκων των δύο πόλεων. Όπως είπε ο Ιταλός δήμαρχος, θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες και άλλες ελληνικές πόλεις, όπως το Μαρούσι, τον Βόλο και την Καρδίτσα.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news