facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αιμίλιος Λιάτσος

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Με χειροπέδες οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος συνελήφη με ...κινηματογραφική ταχύτητα από την Αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Προφανώς, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν τεράστια για να γίνει η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου ουσιαστικά σε ...dt

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος και από εκεί με χειροπέδες στην Ευελπίδων. Λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο ίδιος δήλωσε με νόημα ότι "ούτε επί Γεωργαλά δεν είχαν τέτοια μεταχείριση οι δημοσιογράφοι", παραπέμποντας στην υπόθεση Π. Καμμένου με τον υφυπουργό επί Χούντας.

Ο δικηγόρος του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Λιάτσος δεν ανέφερε το όνομα της κας Έλενας Τζούλη, όπως απαγόρευαν τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά απλώς έκανε λόγο για τη "δεύτερη σύζυγο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

Πόλεμος στο twitter - παρέμβαση Μιχελάκη

"Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για την συκοφαντία του στην "Παρασκευή και 13", με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος οι συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι", έγραψε στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" Αιμίλιου Λιάτσου.

"H ανοχή σε όλους τελείωσε" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ωστόσο, στο θέμα παρενέβη ο βουλευτής και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης! Ο τελευταίος έγραψε στο twitter χαρακτηριστικά ότι "O Καμμένος κρύβεται πίσω παό τη γυναίκα του! Και, μετά, λέτε εμένα ...Μπουμπούκο".

Αναμένεται, προφανώς, ανάρτηση - απάντηση από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων...

Πάντως, η Νέα Δημοκρατία προσδίδει πολιτικές διαστάσεις στην σύλληψη...

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει: «Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους.

Είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του.

Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά», κατέληξε...

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news