facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Με αγνοούν οι πάντες, θα ξεκινήσω απεργία πείνας»

Άνεργη εξηγεί στο newsbeast.gr τους λόγους που την ωθούν σε αυτή την πράξη

«Τη Δευτέρα θα ξεκινήσω απεργία πείνας και δεν είναι ένας ο λόγος. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι. Είναι ότι με αγνοούν οι πάντες. Σαν να μην υπάρχω. Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο με αγνοούν», λέει στο newsbeast.gr η 52χρονη Ε. Κ., η οποία από τη Δευτέρα το μεσημέρι έχει αποφασίσει να στηθεί μπροστά από την κεντρική πύλη της Αμυγδαλέζας και να αρχίσει απεργία πείνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια όσο και για το κέντρο κλειστής φιλοξενίας μεταναστών που θα δημιουργηθεί εκεί.

Η 52χρονη μένει με το σύζυγό της σε ένα από τα κοντέινερ που φιλοξενούνται στις Αχαρνές από την εποχή του σεισμού της Αθήνας. Εργαζόταν πριν από χρόνια σε κατάστημα, ύστερα σε πολυεθνική μέχρι που έμεινε άνεργη.

«Είμαι 52 ετών και έχω τρελαθεί με αυτά που βλέπω. Δε γίνεται να αποφασίζουν άλλοι για μένα. Και δεν είναι μόνο για μένα, είναι για όλους. Εγώ τη Δευτέρα το μεσημέρι θα πάω και θα στηθώ εκεί και θα κάνω απεργία πείνας. Τα τελευταία όμως δύο χρόνια δε δουλεύω καθόλου. Πλέον δεν έχει δουλειά πουθενά. Κι εδώ που κάθομαι το ΥΠΕΧΩΔΕ και ο δήμος μας διώχνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 52χρονη στέκεται και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της, ο οποίος είναι χωρίς δουλειά και έχει πάρα πολύ καιρό να πάει σε γιατρό, όπως λέει εκείνη. Κι αυτό που δεν αντέχει, όπως καταλήγει, είναι να τους διώχνουν χωρίς να ενδιαφέρονται για την επιβίωσή τους.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news