facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επιστολή στα κόμματα έστειλαν οι οινοποιοί Σάμου

Σειρά αιτημάτων για αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα

Ανοικτή επιστολή προς τα πολιτικά κόμματα και τους τοπικούς φορείς απέστειλε η μεγαλύτερη επιχείρηση της Σάμου και η μοναδική δευτεροβάθμια συνεταιριστική οργάνωση, η Ένωση Οινοποιητικών συνεταιρισμών Σάμου, ζητώντας την δέσμευσή τους ότι θα υπάρξει βοήθεια για να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Τα προβλήματα αφορούν κυρίως τον υπερδιπλασιασμό του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης των γλυκών κρασιών, την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας και τον τριπλασιασμό των επιτοκίων δανεισμού από την Αγροτική Τράπεζα.

Η ΕΟΣΣ ζητά για την ΑΤΕ «κούρεμα» των δανείων κατά 50%, αντίστοιχη αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων της καθώς και τα επιτόκια να επιστρέψουν στα προ κρίσης επίπεδα. Εξάλλου, σύμφωνα με την επιστολή, η ΕΟΣΣ ουδέποτε έτυχε κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης, δεν είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές και είναι συνεπής στους συνεργάτες της.

«Πρέπει όλοι οι τοπικοί φορείς να συμπαραταχθούν μαζί μας και να συμπαρασταθούν στα δίκαια αιτήματά μας. Οποιοσδήποτε κλονισμός της ΕΟΣΣ δεν θα επιφέρει πλήγμα μόνο στους αγρότες, αλλά στο σύνολο της κοινωνίας», καταλήγει η επιστολή.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news