facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αντιδράσεις προκαλούν οι συνθήκες κράτησης της λογίστριας του Άκη Τσοχατζόπουλου

Μόνη της σε κελί 30 τ.μ.


Για ευνοϊκή μεταχείριση κάνουν λόγο συγκρατούμενές της. Τονίζουν ότι κρατείται σε θάλαμο 30 τ.μ. που θεωρείται ησυχαστήριο, γιατί βρίσκεται σε πτέρυγα χωρίς θορύβους. Οι γυναίκες που διέμεναν σε αυτόν μεταφέρθηκαν στα υπόγεια των φυλακών

Στο... Κολωνάκι των φυλακών Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα στον θάλαμο όπου μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν οι κρατούμενες που πάσχουν από AIDS, κρατείται η λογίστρια του Ακη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, η οποία προφυλακίστηκε την περασμένη Τρίτη μαζί με τους συγκατηγορούμενους Νίκο Ζήγρα, Γιώργο Σαχπατζίδη και Αστέριο Οικονομίδη.

Σύμφωνα με όσα είπαν στο «Εθνος» κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η γυναίκα, που διαδραμάτισε ρόλο-κλειδί στη διαδρομή του «μαύρου πολιτικού χρήματος» μέσω των τριών offshore εταιρειών του πρώην υπουργού, απολαμβάνει ευνοϊκής μεταχείρισης στη διάρκεια της προσωρινής κράτησής της.

Συγκρατούμενες από άλλη πτέρυγα μας είπαν ότι, ειδικά για τη λογίστρια του πρώην υπουργού, άδειασε ο θάλαμος 27 των φυλακών που βρίσκεται στη Γ' πτέρυγα και επίσης ότι οι γυναίκες που κρατούνταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλα κελιά, στα υπόγεια των φυλακών.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news