facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Έκλεβαν… ξαπλώστρες και τις έστελναν στην Αλβανία!

Τι άλλο θα ακούσουμε; Ακόμη και τις… ξαπλώστρες κλέβουν από τις ελληνικές παραλίες επιτήδειοι Αλβανοί για να επανδρώσουν τις πλαζ της πατρίδας τους! Δύο από αυτούς, που πιάστηκαν στα πράσα στην Ηγουμενίτσα, είχαν ρημάξει κυριολεκτικά τις παραλίες της περιοχής!

Οι Αλβανοί δράστες ηλικίας 49 και 32 χρόνων συνελήφθησαν στην Πέρδικα Θεσπρωτίας τη στιγμή που έκλεβαν μέσα στα ξημερώματα τις ξαπλώστρες από τις παραλίες του χωριού και τις φόρτωναν στο τρέιλερ που έσερναν με το ΙΧ αυτοκίνητό τους για να τις μεταφέρουν στην Αλβανία. Κατά την προανάκριση ομολόγησαν ότι είχαν κάνει άλλες έξη παρόμοιες κλοπές, τέσσερις από τις παραλίες της Πέρδικας και δύο από τις παραλίες στον Βράχο και την Λούτσα Πρέβεζας!

*** Πρωτοτύπησαν και οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν ένα θερμοκήπιο στην περιοχή του Δοκιμίου Αιτωλοακαρνανίας. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν… 1.200 φυτά, ενώ μαζί άρπαξαν ένα κοπτικό και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα! Η αξία των κλοπιμαίων, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, φτάνει τα 1.500 ευρώ.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news