facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Στον Κορυδαλλό οδηγείται σήμερα ο Τσοχατζόπουλος

Απολογούνται σήμερα και οι τρεις συνεργάτες του

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός παραμένει κρατούμενος μετά τη μαραθώνιο απολογία του στον ανακριτή ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν και οι τρεις συνεργάτες του: η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο ξάδελφός του Νικόλαος Ζήγρας και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία επικαλούμενος απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις προμήθειες των όπλων, ενώ φέρεται να δήλωσε επιφύλαξη ως προς την υπερασπιστική του γραμμή για τους TOR-M1. Για την προμήθεια των υποβρυχίων ο κ. Τσοχατζόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν απόφαση του ΚΥΣΕΑ η συγκεκριμένη προμήθεια για το Πολεμικό Ναυτικό.

Επιπλέον, ο κ. Τσοχατζόπουλος απέδωσε σε σύμπτωση την εμπλοκή στην υπόθεση συγγενικού του προσώπου και της λογίστριάς του στις υπεράκτιες εταιρίες που φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για την μεταφορά στην Ελλάδα μεγάλων χρηματικών ποσών.

Τα επιχειρήματα του κ. Τσοχατζόπουλου δεν φαίνεται να έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι ομόφωνα τον έκριναν προφυλακιστέο.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news