facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

«Δεν τους θέλουμε στην περιοχή μας»

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Αμυγδαλέζας - Τι λένε στο newsbeast.gr



«Είμαστε κατά του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Αρκετή εγκληματικότητα έχουμε στην περιοχή μας, βία, αλλοδαπούς κ.λπ. Φτάνει πια! Δεν θέλουμε άλλο… Ας μας αφήσουν ήσυχους», λένε στο newsbeast.gr κάτοικοι της περιοχής όπου αναμένεται σε λίγες ημέρες να μεταφερθούν οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες που πιάστηκαν από την επιχείρηση – σκούπα της Αστυνομίας.


Οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας, τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, κάθε απόγευμα βγαίνουν στο δρόμο και απαιτούν να μη δημιουργηθεί μέσα στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας το πρώτο κέντρο κράτησης μεταναστών, από τα συνολικά τριάντα που θα γίνουν, όπως εξήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Έκαναν μόνο μία διακοπή τις ημέρες του Πάσχα και από χθες, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν ξανά στη διασταύρωση των οδών Θρακομακεδόνων και Καραμανλή. Χθες μάλιστα σημειώθηκαν και επεισόδια όταν εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι κάτοικοι πάντως, όπως λένε, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση των μεταναστών στην περιοχή τους.





«Είμαστε κατά του κέντρου γιατί θα γίνει μέσα στη γειτονιά μας. Ας τους πήγαιναν κάπου απόμερα να μην έχει κόσμο, να μην έχει σπίτια μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Ο κόσμος υποφέρει», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κύριος Αλέξανδρος κάτοικος της περιοχής και μέλος της επιτροπής αγώνα που έχει δημιουργηθεί από την ανακοίνωση ότι το πρώτο κέντρο θα γίνει στην Αμυγδαλέζα.


Για να συμπληρώσει ο συναγωνιστής του, Γιάννης, ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην έρθουν οι παράνομοι μετανάστες στην περιοχή τους. Γι’ αυτό και όπως επισημαίνουν, κάθε απόγευμα, μετά τις 18:30, θα συγκεντρώνονται εκεί για να διαμαρτύρονται.


newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news