facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στις εκλογές και «Παναθηναικό Κίνημα»

Κόμμα από φιλάθλους του Παναθηναικού - Με σήμα το τριφύλλι…


Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν αρκετά έντονα στα Παναθηναΐκά στέκια, και όχι μόνο, η δημιουργία κόμματος που θα είχε τη στήριξη των φίλων του Τριφυλλιού.

Ο πρόεδρος του "Παναθηναϊκού κινήματος" Γιώργος Μπέτσικας τόνισε,σε δηλώσεις που έκανε, ότι η παρουσίαση του κόμματος καθώς και τα σχέδια του θα γίνουν εντός ολίγων ημερών.

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα τα μάθετε όλα και με κάθε λεπτομέρεια σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσουμε τα επόμενα 24ώρα" τόνισε ο Γιώργος Μπέτσικας.
Ο πρόεδρος του "Παναθηναϊκού Κινήματος" είναι μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και οργανωμένος οπαδός.

Πράγματι στις εκλογές της 6ης Μαϊου το «Παναθηναικό Κίνημα» (ΠΑΝ.ΚΙ.) με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μπέτσικα. Μέχρι στιγμής ψηφοδέλτια θα υπάρχουν στην Ά και ΄Β Αθηνών αλλά και στο Υπόλοιπο Αττικής. Οι άνθρωποι του κόμματος δεν κατάφεραν, λόγω χρόνου να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια και σε άλλους νομούς της χώρας.

Το κόμμα αποτελείται από φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ σε λίγα 24ωρα αναμένεται να γίνει και παρουσίαση στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου στον «Τάφο του Ινδού».

Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε αν έχει σχέση με την ομάδα του Παναθηναϊκού, πάντως ως έμβλημα έχει το τριφύλλι που φέρει στο κέντρο τον χάρτη της Ελλάδας και περιβάλλεται σε κυκλική διάταξη από τον συνδυασμό των λέξεων, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ * SINCE 2012. (Το θέμα είναι αν η ομάδα του Παναθηναϊκού θα επιτρέψει τη χρήση του συμβόλου της ως συμβόλου και του νέου κόμματος).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού βλέπουν αρκετά θετικά τη δημιουργία του κόμματος και είναι πρόθυμοι να το στηρίξουν

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news