facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κανονικά οι συνταγές του ΕΟΠΥΥ στα φαρμακεία

Χωρίς προβλήματα θα μπορούν από αύριο, Μεγάλη Τρίτη, να προμηθεύονται τα φάρμακά τους από τα φαρμακεία της Αττικής και του Πειραιά, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, καθώς οι δύο Φαρμακευτικοί Σύλλογοι αποφάσισαν να εκτελούν κανονικά τις συνταγές των ασφαλισμένων του Οργανισμού, παρότι συνεχίζουν να διεκδικούν την εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλονται.

Το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κατέληξε στην απόφαση αυτή καθώς, αφενός μεν έχει ξεκινήσει σταδιακά η αποπληρωμή μέρους των οφειλομένων χρημάτων και αφετέρου ως ένδειξη ευαισθησίας του κλάδου, λόγω εορτών του Πάσχα απέναντι στους ασφαλισμένους.

«Ευελπιστούμε να δείξει αντίστοιχη ευαισθησία απέναντι στον κλάδο και η πολιτική ηγεσία του τόπου, εξοφλώντας όλες τις οφειλές των υπολοίπων ασφαλιστικών ταμείων, για τα οποία εξακολουθούμε την άρση της πίστωσης (ΟΤΕ, ΗΣΑΠ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, ΔΕΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται εάν η συγκεκριμένη απόφαση ισχύει μόνο για την περίοδο του Πάσχα ή και μετά.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news