facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Με μετρητά οι παρακλινικές εξετάσεις από 9 Απριλίου!

Φρένο από 9 Απριλίου στην εκτέλεση επί πιστώσει των παρακλινικών εξετάσεων του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ταμείων, βάζουν οι εργαστηριακοί γιατροί, διαμαρτυρόμενοι για συσσωρευμένες οφειλές.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΕΟΠΥΥ αλλά κυρίως για τους ασφαλισμένους του, καθώς ένας ακόμη κλάδος υγειονομικών, που παραμένει απλήρωτος, σταματάει να εκτελεί ιατρικές πράξεις με πίστωση.

Οι εργαστηριακοί γιατροί αποφάσισαν να «παγώσουν» από 9 Απριλίου την εκτέλεση των παρακλινικών εξετάσεων με πίστωση για τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά ασφαλιστικά ταμεία, διαμαρτυρόμενοι για τις υπέρογκες οφειλές των ταμείων, ενώ ταυτόχρονα, καταγγέλλουν πως καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει ώστε να μην φορολογηθούν από το κράτος για χρήματα που εικονικά και μόνο φαίνεται να έχουν εισπράξει.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας κάνει λόγο για ασφυξία των μελών της από τις πολιτικές της κυβέρνησης, καθώς πιέζονται αφόρητα από τους πιστωτές τους, από την Εφορία, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις περί κουρέματος των οφειλομένων για τα οποία έχουν ήδη καταβάλλει τους φόρους και τους τόκους της προείσπραξής τους, ενώ δεν έχουν πληρωθεί από τα Ταμεία.

Βιοπαθολόγοι, κυτταρολόγοι, παθολογοανατόμοι, αλλά και ιδιώτες πυρηνικοί γιατροί και ελευθεροεπαγγελματίες ακτινολόγοι ζητούν άμεση καταβολή των οφειλών όλων των ασφαλιστικών ταμείων (Ο.Π.Α.Δ., Ο.Α.Ε.Ε., ΤΥΔΚΥ, Οίκος Ναύτου, Ι.Κ.Α., ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ- ΕΤΑΠ--ΜΜΕ ) για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2011 και των ενταλματοποιημένων, αλλά και μη καταβληθέντων από το 2011 μέχρι σήμερα, πιστώσεων.

Ακόμη ζητούν την έκδοση απόφασης από το Υπουργείο Οικονομικών για την εξαίρεση από τη φορολόγηση των μη εισπραχθέντων χρημάτων εντός της περασμένης διετίας.

iatropedia.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news