facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αδιανόητη δήλωση Μπεγλίτη για τον 77χρονο αυτόχειρα

Δεν μπορούμε να ξέρουμε "αν τα φαγαν τα παιδιά του ή τα φαγε ο ίδιος"!

Είναι φορές που οι πολιτικοί, μπροστά στην ανάγκη να σχολιάσουν την "επικαιρότητα" δεν μπαίνουν στον κόπο να σκεφτούν. Και δεν αντιλαμβάνονται ότι προτού τοποθετηθούν δημοσίως, "δικάζοντας" ή ασκώντας κριτική στην συγκλονιστική πράξη ενός ανθρώπου που επέλεξε να αυτοκτονήσει για να μην βιώσει τον εξευτελισμό στον οποίο υποβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες οι πράξεις, παραλείψεις και λαθεμένες επιλογές τόσων και τόσων κυβερνήσεων θα πρέπει να έχουν μετρήσει τα λόγια τους...

Καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο τέως υπουργός Εθνικής Αμυνας εκλήθη να σχολιάσει την αυτοκτονία του Δημήτρη Χριστούλα.

“Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;”, ρώτησε η δημοσιογράφος.

” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος", τόνισε ο κ. Μπεγλίτης και πρόσθεσε: "Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας".

Συνεχίζοντας, ο τέως υπουργός Άμυνας ανέφερε: "Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της αδιέξοδα, τα δικά της προβλήματα" για να καταλήξει: "Το αν είχε χρέη ή δεν είχε είχε χρεή, το αν τα φαγαν τα παιδιά του ή τα φαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις...".

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Μπεγλίτη, του ανθρώπου που ήταν εκπρόσωπος τύπου στο ΠΑΣΟΚ μέχρι πριν από λίγες μέρες έχει προκαλέσει κύματα οργής στο διαδίκτυο και εκατοντάδες επικριτικές αναφορές απλών ανθρώπων που απλώς δεν μπορούν να χωνέψουν τα λεγόμενα του κ. Μπεγλίτη...



protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news