facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

18χρονος χαροπαλεύει μετά από άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς!

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 18χρονος προσήχθη μαζί με άλλους 4 φίλους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, μετά από έλεγχο σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την σοβαρότατη καταγγελία κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, να έδειραν τους νεαρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νeakriti.gr που αποκάλυψε το θέμα ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στο νεαρό: "μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας".



ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΝΕWSIT 

H μητέρα του 18χρονου μίλησε από το νοσοκομείο που ο γιος της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οπως χαρακτηριστικά ειπε η κυρία Κωνσταντίνα Χαιρέτη  "το παιδί το βρηκαν σε ένα μπλόκο και το αναγνώρισαν επειδή πριν 4 μήνες δεν είχε σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο επειδή οδηγούσε χωρίς διπλωμα. Το πήγαν στο τμήμα και το έδειραν φορώντας κουκούλες. Αυτη τη στιγμή έχει βλάβες σε ολη την κοιλιακή χώρα και τα πλευρά, το πάγκρεας, το συκώτι, τα νεφρά και στους πνεύμονες. Δεν ξέρουμε εάν θα ζήσει ή θα πεθάνει. Ζητώ απονομή δικαιοσύνης. Να τιμωρηθούν αυτοί που εκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου". 

Δυο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, κατέθεσαν το μεσημέρι μήνυση κατ' αγνώστων.

Η θεία του 18χρονου κυρία Κατερίνα Χαιρέτη μιλώντας στο Newsit ξεσπά κατά των αστυνομικών. 



Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στα ζωτικά του όργανα. 

Μετά τις καταγγελίες διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ κύκλοι της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι ο νεαρός και η παρέα του πράγματι μεταφέρθηκαν στην Α.Δ. Ηρακλείου, αλλά έμειναν για εξακρίβωση στοιχείων στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν οδηγήθηκαν ποτέ στα κρατητήρια, σε αντίθεση με τον 5ο της παρέας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.


newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news