facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αδειοδοτείται το πολιτικό αεροδρόμιο Τρίπολης

-Σε σύσκεψη στην Υ.Π.Α ο Π. Τατούλης

Το πράσινο φως από την ΥΠΑ θα δοθεί σύντομα για την μετατροπή ου αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βρέθηκε σε σύσκεψη της ΥΠΑ πριν από λίγες ημέρες όπου και συζητήθηκαν τα τεχνικά ζητήματα πριν από την αδειοδότηση .

Ο Πέτρος Τατούλης ενημερώνοντας το Περιφερειακό Συμβούλιο το μεσημέρι της Δευτέρα σημείωσε πως η Περιφέρεια απαρέκλητα προχωρά στο δρόμο που έχει χαράξει στον τομέα των εναέριων συγκοινωνιών και μεταφορών , δηλαδή την μετατροπή του αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό και σε 2η ταχύτητα τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου της Καλαμάτας. «Είχαμε σύσκεψη με την μελετητική ομάδα για τα εκκρεμή τεχνικά ζητήματα στην ΥΠΑ , σύντομα αυτά θα λυθούν» είπε ο Περιφερειάρχης .
Κι αν το αεροδρόμιο της Τρίπολης αναμένει την αδειοδότηση και την επίλυση των τεχνικών ζητημάτων που υπάρχουν, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας βλέπει την τεχνική μελέτη για την επέκταση του αεροδιαδρόμου του να έχει ολοκληρωθεί. Ο αεροδιάδρομος απο2.000 μέτρα σήμερα θα γίνει 2.300 μέτρων με θετικότατες συνέπειες για την επιχειρησιακή δυναμική του αερολιμένα.

arcadiaportal.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news