facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Υπάλληλος άρπαξε το φάκελο του διαγωνισμού στο δήμο Χανίων

Ούτε και σήμερα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση σε ανάδοχο της εργολαβίας για την καθαριότητα στο δήμου Χανίων.

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για το θέμα αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς εργαζόμενος στην καθαριότητα άρπαξε το φάκελο με την πρόταση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο.

Υπενθυμίζεται ότι ούτε και ο πρώτος διαγωνισμός δεν είχε πραγματοποιηθεί μετά από κινητοποίηση των εργαζομένων, ενώ για σήμερα είχε προγραμματισθεί στάση εργασίας των εργαζόμενων.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης και πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του δήμου, "ο φάκελος εκλάπη από συγκεκριμένο εργαζόμενο πάνω από το γραφείο της επιτροπής και ο δήμος επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του μετά από αυτό το περιστατικό."

Επίσης ο κ. Πρωτοπαπαδάκης έκανε γνωστό ότι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου με τη συμμετοχή και του συλλόγου των εργαζομένων προκειμένου να κλείσει αυτό το ζήτημα.

Να σημειωθεί πως αν δεν πραγματοποιηθεί έγκαιρα ο διαγωνισμό τότε είναι δεδομένο ότι ο δήμος Χανίων θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας.

flashnews.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news