facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης:«Εκλογές χωρίς καμία ενίσχυση των κομμάτων»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αν. Γιαννίτση αναφορικά με τις προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται, ζητά, καθώς οδηγούμαστε προς τις εκλογές το προσεχές διάστημα, αυτές να γίνουν χωρίς καμία ενίσχυση των κομμάτων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη προς τον Υπουργό Εσωτερικών έχει ως εξής:


Προς τον αξιότιμο
Υπουργό Εσωτερικών

κ. Αν. Γιαννίτση
Αθήνα, 15 Μαρτίου 2012

Οι προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων και ειδικότερα η αφερέγγυα δανειοδότησή τους, έχουν σκανδαλίσει τους πολίτες. Η χώρα μας δοκιμάζεται και η φτώχεια σαν υφάδι απλώνεται σε πολίτες και νοικοκυριά. Ταυτοχρόνως, η κυβέρνηση περικόπτει στοιχειώδεις πόρους και εισοδήματα, οδηγώντας σε απόγνωση τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.
Καθώς οδηγούμαστε προς τις εκλογές στο άμεσο προσεχές διάστημα, εκτιμούμε πως επιβάλλεται να διεξαχθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση εξοργίζει τους πολίτες, που ζητούν να σταματήσουν οι κομματικές σπατάλες. Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, δεν πρέπει να διασπαθισθεί ούτε ένα ευρώ.
«Εκλογές χωρίς καμία ενίσχυση των κομμάτων» είναι η ξεκάθαρη πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Πιστεύουμε ότι, επιτέλους, τα αυτονόητα θα επικρατήσουν. Είναι πράξη ισοτιμίας προς τα νεοϊδρυθέντα κόμματα, είναι πράξη ευθύνης και σύνεσης, είναι απόδειξη δίκαιου επιμερισμού των βαρών.
Ευελπιστούμε κ. Υπουργέ, ότι θα εισακουσθούμε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news