facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Την ίδρυση του «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Την ίδρυση του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη διάρκεια εκδήλωσης στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

«Απόψε, 29 Φεβρουαρίου, σε ένα δίσεκτο έτος για την Ελλάδα μας, συγκροτούμε ένα εθνικό καταφύγιο απέναντι σε κείνους που επιβουλεύονται την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, την Ελλάδα μας, τη Μακεδονία μας, την εθνική κυριαρχία μας, την ελευθερία μας, τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας» είπε ο κ. Ψωμιάδης.

Όπως είπε ο Π.Ψωμιάδης «το Δίκτυο αυτό δεν είναι κόμμα». «Η Ελλάδα αυτή την περίοδο δεν έχει ανάγκη από άλλα κόμματα. Έχει ανάγκη από φρέσκες ιδέες, από ελπίδα, από ανάπτυξη, από αλλαγή νοοτροπίας. Εξάλλου, για να γεννηθεί κάτι καινούργιο, πρέπει να πεθάνει το παλιό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» ως ένα «όμιλο πολιτικού προβληματισμού, μια γροθιά απέναντι σε όλους εκείνους που προσβάλλουν την πατρίδα μας, ένα μέτωπο αντίδρασης σε κείνους που λοιδορούν το λαό μας, μια δεξαμενή ιδεών, σκέψης και προτάσεων για το πώς θα βγούμε από τον εφιάλτη της κρίσης, ένα δίαυλο για να ακούγονται και οι άλλες φωνές, οι φρέσκες, οι μη αρεστές».

in.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news