facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σκληρή γλώσσα Μιχελάκη για τις απεργίες της ΠΝΟ

Πυρά κατά της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αλλά και των κομμάτων της Αριστεράς, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες της ΠΝΟ από τη Δευτέρα.

«Στις δύσκολες αυτές ώρες, η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων απεργιών από τους ναυτεργάτες θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στους νησιώτες μας και ιδιαίτερα στους αγρότες, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων τους στην αγορά», προειδοποίησε ο κ. Μιχελάκης.

Όπως τόνισε, «η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος παραπέμπει σε καταλήψεις πλοίων από μικροομάδες της Αριστεράς, που θέλουν να επιβάλλουν, με τη βία, τις αποφάσεις τους και να φέρνουν σε σύγκρουση τους ανθρώπους του μόχθου».

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, ούτε στην οικονομία, ούτε στην κοινωνία» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Το Σάββατο οι συνομιλίες της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντόπουλου και του συναρμόδιου υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ κατέληξε σε αδιέξοδο.

Στο Λασίθι και την Ιεράπετρα, αγρότες προχώρησαν σε κατάληψη εκλογικών κέντρων που είχαν ετοιμαστεί για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρόμενοι για τις κυλιόμενες 48ωρες απεργίες των ναυτεργατών.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news