facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αντίθετοι με την απελευθέρωση ωραρίου οι βενζινοπώλες

Δεν έγινε κανένας διάλογος με το υπουργείο

Αντίθετη με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων δηλώνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, κάνοντας λόγο για ένα ακόμη χτύπημα κατά των βενζινοπωλών.

«Με το ωράριο που κατάργησε η κυβέρνηση ήταν ανοικτό εκ περιτροπής το 20% των πρατηρίων όλο το 24ωρο, το 50% ανοικτό τις Κυριακές και αργίες» αναφέρει η Ομοσπονδία.

«Παράλληλα λειτουργούσαν και τα πρατήρια με τους αυτόματους πωλητές 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα. Την ημέρα, τα πρατήρια ήταν ανοικτά τη θερινή περίοδο 16½ ώρες και κατά τη χειμερινή περίοδο 15 ώρες. Η γεωγραφική κατανομή της λειτουργίας κατά τις νυχτερινές ώρες και τις Κυριακές κάλυπτε όλο το φάσμα των καταναλωτών. Σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση των καταναλωτών ήταν εξασφαλισμένη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Ομοσπονδία αναφέρει ακόμη ότι δεν έγινε διάλογος με το υπουργείο και ότι με την απελευθέρωση η αγορά θα μονοπωληθεί από πρατήρια εταιρειών καθώς και «ελεγχόμενων συμφερόντων» σε κεντρικούς οδικούς άξονες. Οι βενζινοπώλες υποστηρίζουν ότι σε συνδυασμό με άλλα μέτρα που ήδη προωθούνται, θα ανοίξει ο δρόμος για την πλήρη εκτόπιση των βενζινοπωλών από την αγορά.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news