facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ξάνθη: 50.000 ευρώ για τις στολές δέκα Δημοτικών αστυνομικών

Την ώρα που ψαλιδίζονται, μισθοί και επιδόματα...

Ούτε οι μόδιστροι του οίκου Georgio Armani να έραβαν τις στολές της δημοτικής αστυνομίας της Ξάνθης, που αποτελείται μόλις από δέκα άτομα, αφού ο κάθε αστυνομικός θα χρεώσει το δήμο από 5.000 ευρώ.

Την ώρα που ψαλιδίζονται, μισθοί, επιδόματα ανέργων και αναπήρων, η υπηρεσία διεύθυνσης της δημοτικής αστυνομίας Ξάνθης, αποφάσισε ομόφωνα να καλοπληρώνει εκείνον τον έμπορο ο οποίος θα κάνει την καλύτερη προσφορά στον επόμενο μειοδοτικό διαγωνισμό.

Τα μέλη του δημαρχιακού συμβουλίου είχαν αποφασίσει αρχικά το ποσό των 70.000 ευρώ.

Μετά το σάλο όμως που ξέσπασε στην τοπική κοινωνία για το ύψος του ποσού, οι στολές των δημοτικών υπαλλήλων τελικά θα στοιχίσουν 50.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος της περιοχής κ. Μιχάλης Στυλιανίδης μιλώντας στο protothema.gr προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «το ποσό δεν είναι μεγάλο αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για τέσσερις στολές ανά άτομο. Δηλαδή, δυο καλοκαιρινές και άλλες δυο χειμερινές. Με δική μου πρωτοβουλία μειώθηκε το ποσό κατά 20.000 ευρώ. Και θα δούμε αν τελικά θα στοιχίσει τόσο πολύ. Αυτό θα το μάθουμε στον μειοδοτικό διαγωνισμό που θα γίνει το επόμενο διάστημα».

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news