facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα σχεδιάζει το ΚΚΕ στις 20 Μαρτίου

Ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση

Συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την Τρίτη 20 Μαρτίου το βράδυ, την ώρα που η Βουλή «θα συζητάει τη δανειακή σύμβαση - λαιμητόμο» θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, στόχος αυτής της πανελλαδικής εξόρμησης είναι «να υψώσουμε φωνή αντίθεσης και καταδίκης σε μια συμφωνία που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια».

Το ΚΚΕ τονίζει ότι με τη νέα δανειακή σύμβαση «γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 Euro».

Με την ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος, καλεί το λαό να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις «για να ακούσει τη φωνή του ΚΚΕ και την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση». Ταυτόχρονα, το ΚΚΕ, καλεί τους εργαζόμενους να κλείσουν τ΄ αυτιά τους «στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει».

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news