facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Π.Νικολούδης: Πολίτης κατήγγειλε το έμβασμα του 1 εκατ. ευρώ

Ο επικεφαλής της Αρχής Παναγιώτης Νικολούδης προσήλθε «αυτοβούλως» στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την Δευτέρα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε σε προηγούμενες δηλώσεις του, περί «ενός στους τριακόσιους» ο οποίος σχετιζόταν με έμβασμα 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

O κ.Νικολούδης ισχυρίστηκε ότι δεν αναφέρθηκε σε βουλευτή.
«Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου»

«Όταν μιλάω για 1 προς 300 σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδέεται με τους 300 της Βουλής» δήλωσε, προσθέτοντας ότι αναφερόταν σε δείγμα ελέγχου 300 ατόμων σε σύνολο 4.400 από τον πολιτικό κόσμο με την ευρεία έννοια.
«Θα έπρεπε να πω ότι δεν αφορά βουλευτή».

Είπε ότι η καταγγελία που του είχε γίνει για την κίνηση του ενός εκατομμυρίου, ήταν «έγγραφη, επώνυμη και επαληθεύσιμη», δηλαδή, όπως εξήγησε, «ήξερα ποιος μου την έκανε» και «ερευνώντας μήπως είναι εγκληματικό, διαπίστωσα ότι ήταν και νόμιμο και αυτό το είπα».

Του ζητήθηκε επιμόνως από πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες.
«Με πήραν διάφοροι να πω το όνομα και τους έλεγα "και να με βασανίσετε δεν πρόκειται να το αποκαλύψω"» είπε ο κ.Νικολούδης.

»Όταν είδα διάφοροι ανεύθυνοι, ημιυπεύθυνοι και υπεύθυνοι να λένε "να πει ο εισαγγελέας ονόματα", έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου», συμπλήρωσε ο κ. Νικολούδης, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις επικρίσεις που δέχθηκε: «Υβρίστηκα. Δεν έχω καν την σκέψη να ανταποδώσω. Θέλω όμως να απευθύνω το ερώτημα: γνώριζαν για ποιο ακριβώς λόγο με ύβριζαν;»

Τέλος τόνισε
«Πιστεύει κανείς ότι θα ερχόταν κάποιος στη Βουλή με όλους εσάς μπροστά, θα επιχειρούσε να διασύρει τον πολιτικό κόσμο και θα αποχωρούσε ανέπαφος; Εγώ έφυγα με συγχαρητήρια!»

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news