facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Έκρυβαν σε… χαράδρα κλοπιμαία από 17 σπίτια!

Μέσα σε μία χαράδρα, σε δύσβατη περιοχή στην Δυτική Κορινθία, έκρυβε τη λεία της μια σπείρα Αλβανών κακοποιών που είχε ρημάξει τα σπίτια στο Ξυλόκαστρο, το Δερβένι και άλλες περιοχές της Δυτικής Κορινθίας! Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 17 διαρρήξεις και η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Ακόμη και… μόνωση (!) είχαν εξασφαλίσει για να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τις δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν κλέψει οι δράστες, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στους άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου και τους αναζητούν! Οι κακοποιοί είχαν αρπάξει και μεγάλες ποσότητες ελαιόλαδου, το οποίο σκόπευαν να στείλουν για πώληση στην Αλβανία!

Ένας ανήλικος τσιγγάνος μόλις 15 χρόνων και τρεις 18χρονοι ομόφυλοί του κρύβονταν πίσω από τις διαρρήξεις πέντε καταστημάτων που είχαν γίνει τις τελευταίες μέρες στο Αγρίνιο. Οι νεαροί κακοποιοί είχαν σπάσει τις τζαμαρίες ενός καταστήματος ειδών υγιεινής από το οποίο πήραν την ταμειακή μηχανή με 40 ευρώ και ένα σταθμευμένο μοτοποδήλατο, ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων από το οποίο έκλεψαν 20 ευρώ, ενός καθαριστηρίου απ’ όπου πήραν άλλα 20 ευρώ και ενός άλλου καταστήματος από το όποιο έκλεψαν 20 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και μία φωτογραφική μηχανή. Είχαν κλέψει, ακόμη, μια μοτοσικλέτα από το Δοκίμι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news