facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Την Κυριακή η διάθεση 100 τόνων πατάτας στη Λάρισα!

Με τη διάθεση και των τελευταίων 100 τόνων πατάτας Νευροκοπίου – Αμύνταιου ολοκληρώνεται την Κυριακή η πρώτη δράση των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.

Το στοίχημα για μια νεοσύστατη κίνηση που λειτουργεί σε απόλυτα εθελοντική βάση είναι μεγάλο: από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι οι περισσότεροι από 1200 Λαρισαίοι που υπέβαλαν αίτηση παραγγελίας θα μπορούν να προμηθευτούν από τέσσερις πατατοπαραγωγούς, άριστης ποιότητας και χαμηλής τιμής πατάτα σε συσκευασία των 20 κιλών αντί του ποσού των 5,5 ευρώ.

Οσοι υπέβαλαν αίτηση παραγγελίας θα πρέπει να επιβεβαιώσουν αν τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στην λίστα κοιτώντας στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας wwww.energw.gr καθώς και την ποσότητα που τους διατίθεται και την ακριβή ώρα προσέλευσής τους στο χώρο διανομής. Οι Ενεργοί Πολίτες παρακαλούν τους συμπολίτες τους να τηρήσουν την ώρα προσέλευσης και να έχουν το ακριβές χρηματικό αντίτιμο της παραγγελίας τους, που θα καταβάλουν απευθείας στον παραγωγό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των 100 χιλιάδων κιλών θα γίνει στο υπαίθριο πάρκιν ανάμεσα στη σκεπαστή αγορά και το αστυνομικό μέγαρο της Νεάπολης. Για τους συμπολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν πρόλαβαν να παραγγείλουν θα διατεθεί περιορισμένη ποσότητα εκτός λίστας με αριθμό προτεραιότητας που θα παραλαμβάνουν το πρωί της Κυριακής από τη γραμματεία υποδοχής.

Στις 11.30 πριν το μεσημέρι της ίδιας μέρας εκπρόσωποι όλων των φορέων ή δομών κοινωνικής μέριμνας θα παραλάβουν ποσότητα πατάτας που θα τους διατεθεί δωρεάν για την κάλυψη αναγκών οικονομικά αδύναμων συμπολιτών. Η συνολική ποσότητα που θα τους μοιραστεί ανέρχεται σε 3 χιλιάδες κιλά.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας ήδη ετοιμάζονται για διάθεση και άλλων προϊόντων στους καταναλωτές δίνοντας βαρύτητα στο τρίπτυχο: φθηνό, ποιοτικό, ελληνικό προϊόν από τον παραγωγό στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες. Παράλληλα, έχουν φέρει σε επαφή μικροπαραγωγούς της περιοχής με συλλογικότητες και φορείς για να διατεθούν τοπικά προϊόντα στους πολίτες του Ν. Λάρισας.

onlarissa.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news