facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Yφυπουργέ προστασίας(?) του πολίτη Μ.Οθωνα, “Κρήτη δεν είναι μόνον η πελατεία στο Ρέθυμνο” …

Το αυγουλάκι στη φωτογραφία στόριξε ρεθυμνιώτισα, μην το ξεχνάς… Εκτός των αυγών όμως οι κρήτες ξέρουν να τιμωρούν και πιο σκληρά …!!!

Του Νίκου Μπαλούρδου

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ....
ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ.

ΣΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ:

Αναπαντητοι παραμενουν οι λογοι ιδρυσης της Τροχαιας Βορειου οδικου αξονα Κρητης (Β.Ο.Α.Κ.) η οποια ιδρυθηκε και αρχισε να λειτουργει απο το Νοεμβρη του 2011 κατα παγκοσμια πρωτοτυπια πριν ακομα ολοκληρωθει ο Οδικος αυτός Αξονας της μεγαλονήσου!
Αρμοδιοτητα της συγκεκριμενης υπηρεσιας ειναι το τμημα του Β.Ο.Α.Κ απο τα Χανια μεχρι τον κομβο της Παχειας Αμμου Ιεραπετρας.Ως γνωστον ο Β.Ο.Α.Κ εκτίνεται απο τα Χανια μεχρι και τη Σητεια. …… >>>>>>>>>

1) Εδώ όμως περιλαβάνονται και 55 ολόκληρα χιλιομετρα που δεν αστυνομεύονται απο την εν λόγω υπηρεσια. Γιατί; Κι ενοούμε την απόσταση απο την Παχειά Αμμο μέχρι και τη Σητεία. Γιατί τα 55 αυτα χιλιόμετρα δεν αστυνομευονται, ενώ ανηκουν κι αυτά στον Β.Ο.Α.Κ ;
2) Τα ατομα που στελεχωνουν την υπηρεσια αυτη εξοικονομηθηκαν με την αποδυναμωση των ηδη υπολειτουργούντων υπηρεσιων της Κρητης και της Αθηνας.Ο εξοπλισμος της νεας υπηρεσιας εξοικονομηθηκε και αυτος απο υπηρεσιες της Κρητης.
Ποιος ειναι ομως ο σκοπος ιδρυσης αυτης της υπηρεσιας απο τη στιγμη που σε καθε νομο υπηρχαν και εξακολουθουν να υπαρχουν υπηρεσιες Τροχαιας ????
3) Γιατι δεν ενισχυθηκαν τα υπαρχοντα τμηματα Τροχαιας με τα ατομα που στελεχωσαν το τμημα Τροχαιας Β.Ο.Α.Κ και να διαθετουν καποια οχηματα και προσωπικο αποκλειστικα στο τμημα του Β.Ο.Α.Κ που αναλογει στην αρμοδιοτητα τους και αναλογα με τις κυκλοφοριακες συνθηκες για καθε χρονικη περιοδο??? Κι ολο αυτο συμβαινει τη στιγμη που εκρεμουν ανεξοφλητα οδοιπορικα εξοδα αστυνομικων απο το 2009, κι αφου οι μικροδαπανες περιπολικων και μοτοσυκλετων καλυπτονται απο τις τσεπες των ιδιων των αστυνομικων.
4) Ο σκοπος ιδρυσης αυτης της υπηρεσιας που ειναι η προληψη και κατα συνεπεια η μειωση των τροχαιων ατυχηματαν εχει επιτευχθει ????
Κανεις δε ξερει αφου τα στοιχεια που υπαρχουν δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα κι αφου η κινηση των οχηματων στους δρομους εχει μειωθει κατα 14% λογω της οικονομικης κρισης, βασει στατιστικων στοιχειων. Ενω βέβαια τα τροχαια ατυχηματα δεν αναφερονται ολα στα επισημα στοιχεια του Υπουργειου απο τους διοικητες των υπηρεσιων, για τους γνωστους λογους (μη επιτευξη των επιδιωκομενων στοχων που θετει το Υπουργειο).Σεις το ξέρετε καλύτερα αυτό, αλλα το ξερουμε κι εμεις ομως !!!
5) Γιατι η εδρα της νεας υπηρεσιας ειναι στο Ρεθυμνο και συγκεκριμενα μεταξυ Ρεθυμνου και Χανιων?????
Υποψιν οτι με την υπηρεσια αυτη ιδρυθηκαν αλλες τρεις υφισταμενες της υπηρεσιες, μια στο νομο Λασιθιου (σταθμος) και απο ενα κλιμακιο στο Ηρακλειο και στο Ρεθυμνο. Γιατι αραγε??? Για να υπαρχουν υπηρεσιες Τροχαιας τριων ταχυτητων??? (τμημα Τροχαιας, υπηρεσια τροχαιας Β.Ο.Α.Κ και Ο.Ε.Π.Τ.Α.???) Ή μηπως για να επιβαρυνθει περισσοτερο ο προυπολογισμος του Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη καθως το κοστος της συγκεκριμενης υπηρεσιας ειναι τεραστιο, αφου τα περιπολικα κινουνται συνεχως και επι 24ωρου βασεως ???
Εμεις κύριε υφυπουργέ όπως κι οι περισσότερροι πολίτες του νησιού πιστευουμε πως τελικα ο στοχος σας με την ιδρυση της νεας αυτής υπηρεσιας επιτευχθηκε. Που είναι ένας και μοναδικός. Ο καθαρά ψηφοθηρικός. Αφού κατάγεστε και πολιτεύεστε στο Ρέθυμνο !!!

Ομως με τις παρούσες συνθήκες, μάλλον για σας θ αποδειχθει άνθρακας ο θησυαρός , κύριε Οθωνα ….

cretanpatriot.wordpress.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news