facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

EKTAKTO!!! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι εργαζόμενοι του Alter, το πρωί στις 7 αναμένονται στο κανάλι τεχνικοί της ΔΕΗ μαζί με εισαγγελέα και αστυνομία προκειμένου να κόψουν το ρεύμα στον σταθμό. Αυτό φαντάζει σαν άλλη μία απεγνωσμένη προσπάθεια του Κουρή να πετάξει έξω τους εργαζόμενους οι οποίοι πραγματοποιούν περίπου 3 μήνες τώρα περιφρούρηση της επίσχεσης τους και όχι κατάληψη όπως θέλουν κάποιοι να λένε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο ο Κουρής, ο οποίος αντί να καταβάλλει τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους, κάνει ό,τι του φανεί του λωλοΣτεφανή προκειμένου να τσεπώσει ότι παραπάνω μπορεί. Δεν πάει καιρός απο τότε που απειλούσε ότι θα κλείσει το κανάλι, απο τότε που έστειλε τον εισαγγελέα για να συλλάβει τους απλήρωτους εργαζόμενους ή απο τότε που έκλεισε τους πομπούς του Alter με αποτέλεσμα να μην εκπέμπει πουθενά.
Ό,τι και αν έκανε όμως, οι εργαζόμενοι του Alter δεν πτοήθηκαν και συνεχίζουν να
βρίσκονται νύχτα και μέρα στον σταθμό, περιφρουρώντας τα μηχανήματα και μην αφήνοντας ''εξωσχολικούς'' να δουλέψουν το κανάλι προς όφελος του Κουρή.
Ας είμαστε όλοι κοντά τους το πρωί, να συμπαρασταθούμε στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι πάνω απο 12 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter. Για αυτά τα παιδιά είναι θέμα επιβίωσης, για όλους εμάς τους υπόλοιπους θέμα αξιοπρέπειας. Άλλωστε όταν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα, κάποια στιγμή θα πιάσει και το δικό μας.

ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news