facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Διαψεύδει τα περί βίντεο ο Καραμπέρης

Με μακροσκελή γραπτή δήλωσή του, που διένειμε στα ΜΜΕ μέσω του συνηγόρου του, ο 58χρονος, κατηγορούμενος Μ. Καραμπέρης εκ των βασικών κατηγορουμένων για τα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, διαψεύδει τα όσα εμφανίζεται να έχει μεταφέρει πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος σε δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», σύμφωνα με το οποίο διαθέτει βίντεο, που, αν δημοσιοποιήσει, θα προκληθεί θόρυβος σε όλη τη Βουλή.

Υποστηρίζει δε πως τέτοιες πληροφορίες δημοσιεύονται με σκοπό να επιβαρύνουν τη θέση του, ενώ επιχειρεί να χαρακτηρίσει ως «πολιτική» τη δίωξή του, ισχυριζόμενος πως η υπόθεση αποκαλύφτηκε επειδή ενεπλάκη στην πολιτική ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με το συνδυασμό του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεντρική Μακεδονία.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έκανα καμία τέτοια δήλωση -εκμυστήρευση- γνωστοποίηση σε κανέναν, ούτε κατείχα ή κατέχω κανένα γραπτό ή ηλεκτρονικό αρχείο που να αφορά οιοδήποτε πρόσωπο, ούτε ποτέ κατέγραψα οιαδήποτε συνομιλία μου με τα ανωτέρω πρόσωπα», υποστηρίζει ο 58χρονος και κάνει λόγο για «πολιτική ψιθυριστών, ανώνυμων πηγών και άλλων κουκουλοφόρων, που θέλουν να επιβαρύνουν τη θέση μου».

Τα παραπάνω αναμένεται να ισχυριστεί και ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., κατά την ανωμοτί κατάθεση που θα κληθεί να δώσει, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα για τα βίντεο.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news