facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Ο Ρέσλερ έχει οξύτατο πρόβλημα στις δημοσκοπήσεις»

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Γερμανού αντικαγκελάριου

Απαράδεκτα χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τα όσα είπε ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ σε κομματική εκδήλωση την Τετάρτη, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον κύριο Χρυσοχοΐδη για καθυστερήσεις όσον αφορά τα μέτρα ανταγωνιστικότητας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρέσλερ περιέγραψε διαλόγους που είχε με τον κ. Χρυσοχοΐδη -χωρίς να τον κατονομάζει- στους οποίους ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης φέρεται να κωλυσιεργούσε σε θέματα ανάπτυξης.

Ο κ. Ρέσλερ ανέφερε ότι ο Έλληνας υπουργός επί εβδομάδες δεσμευόταν ότι θα έβρισκε λύσεις σε θέματα ανάπτυξης, χωρίς ωστόσο να κάνει τίποτα.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κ. Χρυσοχοΐδης εξέφρασε τη λύπη του για την συμπεριφορά του κ. Ρέσλερ, ενώ διέψευσε τον Γερμανό αντικαγκελάριο λέγοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του για θέματα ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης, καθώς για αυτά τα θέματα συζητά με την τρόικα και την task force.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Ρέσλερ επειδή αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα στις δημοσκοπήσεις, που το κόμμα του καταγράφει 1,5%, επιχειρεί να στραφεί κατά της Ελλάδας για να είναι αρεστός στους γερμανούς πολίτες», επισήμανε, προσθέτοντας ότι η κίνησή του αυτή είναι απαράδεκτη.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news