facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Γιώργος Τράγκας: Το ΕΣΡ απέδειξε ότι δεν είναι ούτε ελληνική, ούτε ανεξάρτητη αρχή

Ο δημοσιογράφος, που έχει διανύσει 47 χρόνια καριέρας και δεν διστάζει να ασκήσει κριτική σε διάφορα κέντρα εξουσίας, δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχλεί με τα λεγόμενα του και υφίσταται τις συνέπειες των αιχμηρών απόψεών του και του γεγονότος ότι έχει το θάρρος της γνώμης του. Μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα, έδωσε τη δική του εξήγηση για το πρόστιμο των 25.000 ευρώ που επιβλήθηκε από το ΕΣΡ στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm 97.8, λόγω των υβριστικών χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε στην εκπομπή του, μιλώντας για τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.
«Τι ακριβώς είπατε για τη Μέρκελ και το ΕΣΡ επέβαλε το πρόστιμο ;»
« Είναι πασίγνωστα τα επίθετα που χρησιμοποιώ για τη Μέρκελ. Την έχω αποκαλέσει «γκιόσα», «πατημένο στρούντελ», «αποκαΐδι της Βέρμαχτ», «σκύλα» και «ξεκ…α». Πιστεύω ότι αυτά είναι επιεικείς χαρακτηρισμοί, σε σχέση με την επίθεση που υφίσταται ένας ολόκληρος λαός από την κυρία Μέρκελ. Έχω την αίσθηση ότι ανάλογοι χαρακτηρισμοί εκτοξεύονται καθημερινά σε όλη τη χώρα, όπου εκατομμύρια άνθρωποι υφίστανται την τρομοκρατία, τη λεηλασία και το οικονομικό ολοκαύτωμα της Γερμανίδας και των υπολοίπων της παρέας του Βερολίνου! Κανείς Έλληνας δεν πιστεύει ότι τον έσωσε η Γερμανία, μετέβαλαν τη χώρα μας σε προτεκτοράτο, έχουν επιβάλει μια κατοχή, έχουν ύπατη αρμοστία στην Αθήνα και ελέγχουν τους θεσμούς της Ελλάδας. Έχουν «σκοτώσει» τη δημοκρατία και τη συνταγματική λειτουργία, επιβάλλοντας αποφάσεις και οδηγίες προς ένα Λαό, που δεν ρωτήθηκε για όσα αποφασίστηκαν ερήμην του.»
«Γιατί μια ελληνική ανεξάρτητη Αρχή να υποστηρίζει τα γερμανικά συμφέροντα;»
«Το ΕΣΡ απέδειξε ότι δεν είναι ούτε ελληνική ούτε ανεξάρτητη Αρχή. Απέδειξε ότι κατά καιρούς δέχεται εισηγήσεις από διάφορα κέντρα και επιβάλλει πρόστιμα με μια διάθεση καθαρά τιμωριτική. Το ΕΣΡ δεν πήρε κανένα τηλεφώνημα από κανένα διαμαρτυρόμενο ακροατή του Real Fm 97.8, για όσα έλεγα. Απλώς πήρε ένα τηλεφώνημα από τη γερμανική πρεσβεία ή μέσα από την Κυβέρνηση, που συνεργάζεται με το Βερολίνο. Δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά που γίνονται αποφασίζονται έξω και επιβάλλονται από ντόπιους συνεργάτες, που πολλοί τους αποκαλούν «κουκούλες»; Δεν έχετε αντιληφθεί ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να απομακρυνθώ; Ενδεχομένως ενοχλούνται αυτοί που υποστηρίζουν το Μνημόνιο και δεν δέχονται ότι πρέπει να υπάρχει μια άλλη αντίθετη φωνή. Ο Χατζηνικολάου λέει κάτι σωστό, λέει ότι η εκπομπή μου είναι μια βαλβίδα ασφαλείας, ότι εκτονώνεται, αν θέλετε μέσα από την εκπομπή μια κατάσταση, αφού λέγονται πράγματα που θέλουν να πουν χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα.»
«Κανάλια και ραδιόφωνα κλείνουν, μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι βάζουν λουκέτο… Είναι καιροί για χαράτσια και πρόστιμα;»
«Να μας πει το ΕΣΡ! Να μας πει πόσο υπεύθυνο είναι για τα πρόστιμα που έχει βάλει κατά καιρούς σε μικρούς και μεσαίους σταθμούς που κλείνουν, την ώρα που κλείνουν και τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και μένουν εκατοντάδες στο δρόμο; Μπορούν να μου πουν οι παχυλόμισθοι αδρανείς, που έχουν στρογγυλοκαθίσει στις καρέκλες τόσα χρόνια και είναι αθάνατοι, τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι που άφησαν στο δρόμο; Γιατί όταν τα ΜΜΕ τρώνε πρόστιμα την εποχή που καταρρέει η διαφήμιση, θα διώξουν κόσμο…»

entertv.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news