facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει τη λειτουργία της η Kodak

Άφωνοι έμειναν όλοι όταν άκουσαν ότι η Kodak βάζει λουκέτο, αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει αφού ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, τράβηξε το πέπλο μυστηρίου που την κάλυπτε.

Όπως εξηγεί ο Antonio Perez, η υπαγωγή της Kodak στο άρθρο 11 των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν σημαίνει πτώχευση της εταιρείας και δεν ισχύει για τις θυγατρικές που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ.

«Μόνο τα κεντρικά της Kodak και οι θυγατρικές της που έχουν βάση τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μέρος της αναδιοργάνωσης της εταιρείας, οι θυγατρικές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο αυτό και επομένως θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας παγκοσμίως κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της εταιρείας.

Συνεχίζοντας στην διευκρίνισή του, σημείωσε «Το Άρθρο 11 δεν σημαίνει πως η Kodak κλείνει. Η διαδικασία του Άρθρου 11 των Ηνωμένων Πολιτειών είναι διαφορετική από αυτή της χρεοκοπίας σε άλλες χώρες.

Το άρθρο 11 θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τις κανονικές επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς θα αναδιοργανώνουμε το χρέος, τα κόστη και τις άλλες υποχρεώσεις μας».

Ως εκ τούτου, η εταιρεία CPI, ως επίσημος διανομέας των Kodak Document Scanners, ενημερώνει ότι η αίτηση της Eastman Kodak Company για το άρθρο 11, αφορά αποκλειστικά και μόνο την επιχειρηματική δραστηριότητα της Kodak στις ΗΠΑ και δεν επηρεάζει τη λειτουργία της Kodak Document Imaging στην Ευρώπη.

dealnews.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news