facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Eπιστολή Ομοπονδίας στον ΟΑΕΕ για τους ασφαλισμένους

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΟΑΕΕ απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργούνται στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ έχει επιφυλάξει δραματικά προβλήματα για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ στο Νομό Ξάνθης. Εδώ και δύο εβδομάδες στη μέγιστη ταλαιπωρία τους για την εξυπηρέτησή τους από γιατρό συμβεβλημένο με το σύστημα προστέθηκε και η αναγκαστική καταβολή στο 100% εκ μέρους τους της δαπάνης εξέτασης σε γιατρούς ειδικοτήτων που συνεργάζονταν με τον ΟΑΕΕ μέχρι 31/12/2011 αλλά όχι με τον ΕΟΠΥΥ από 01/01/2012.

Θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτο να υποβάλλονται οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ σε τόσο σκληρή ανατροπή και μάλιστα εις γνώση του ΕΟΠΥΥ ο οποίος στην επίσημη λίστα του με τους συμβεβλημένους γιατρούς γνωρίζει ότι διαθέτει μόλις 8 όλους κι όλους στο Νομό Ξάνθης: 2 καρδιολόγους, 1 μαιευτήρα, 2 γενικής ιατρικής, 2 παθολόγους και 1 πνευμονολόγο! Η κατάσταση που επικρατεί είναι τραγική και παρακαλούμε όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την επαναφορά της προτέρας εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος.»

xanthipress.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news