facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο που δεν είχε λεφτά για το χαράτσι!

Δεν έχει τα 360 ευρώ που αντιστοιχούν στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ και πλέον μέσα στο καταχείμωνο ζει μέσα στο κρύο και το σκοτάδι.

Ο κ. Γιώργος Κανδήλας από τη Ζάκυνθο αν και άνεργος, χωρίς κανένα εισόδημα δεν εξαιρέθηκε από το χαράτσι παρά τις διαβεβαιώσεις πολιτικών και παραγόντων της ΔΕΗ ότι το ρεύμα δεν θα κοπεί σε κανέναν άνθρωπο με βεβαιωμένα οικονομικά προβλήματα.

Ο κ. Κανδήλας έστειλε το περιβόητο sms για να εξαιρεθεί από το χαράτσι. Δυστυχώς (και γι' αυτό από την πρώτη στιγμή έγινε λόγος για άδικο μέτρο) υπολογίστηκαν τα παλιά του εισοδήματα.

Όπως είπε μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και ενάμιση χρόνο έχει κλείσει την επιχείρηση που είχε, πλέον ζει με τα χρήματα που παίρνει από τους ηλικιωμένους γονείς του, την ώρα μάλιστα που κοβόταν το ρεύμα στο σπίτι του ο ίδιος ήταν στο δικαστήριο για κατάσχεση και πλειστηριασμό περιουσιακών του στοιχείων.



Παρά τις διαβεβαιώσεις υπευθύνων ότι δεν θα κοπεί το ρεύμα μέσα στο χειμώνα, υπάλληλοι της ΔΕΗ, όπως είπε μάλιστα ο κ. Κανδήλας όχι από τη Ζάκυνθο αλλά από άλλη περιοχή που πήγαν στο νησί για να κάνουν τις διακοπές, τον άφησαν στο σκοτάδι και το κρύο. Σε καμία περίπτωση όπως λέει το ρεύμα δεν “κόπηκε” λόγω παλαιών οφειλών. Οι απλήρωτοι λογαριασμοί του ήταν οι δύο τελευταίοι που περιελάμβαναν το χαράτσι, είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι η χρέωση ρεύματος στον λογαριασμό είναι μόλις 14,5 ευρώ. Ο άνθρωπος έμεινε στο σκοτάδι λόγω χαρατσιού και μόνο

Είναι αλήθεια ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ σε πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν οικονομικό πρόβλημα λένε ανεπισήμως να πληρώσουν μόνο το ρεύμα και να πληρώσουν το υπόλοιπο ποσό που αντιστοιχεί στο χαράτσι μέσα στις επόμενες 80 ημέρες που προβλέπει ο νόμος παρέχοντάς τους έτσι μια διευκόλυνση αποδεικνύεται όμως ότι το σύστημα είναι απρόσωπο και ανάλγητο, άνθρωποι όπως ο κ. .... δεν μπλέκουν μεταξύ των sms και των αιτήσεων του συστήματος που είναι φτιαγμένο ώστε εκτός από απρόσωπο να είναι και τυφλό απέναντι στα πραγματικά προβλήματα.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news