facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εφραίμ : Έχω προβλήματα υγείας και δεν θα φύγω από την Ελλάδα

Mε αίτηση που κατέθεσε στην ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ο ηγούμενος Εφραίμ, αρνείται και πάλι όλες τις κατηγορίες, παράλληλα επικαλείται λόγους υγείας και ζητά να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους,

Στην αίτησή του προς την κα Καλού, ο κ. Εφραίμ στρέφεται κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του και ζητά να αντικατασταθεί η φυλάκιση με την επιβολή όρων, αφού, όπως αναφέρει, δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής, ούτε άγνωστης διαμονής. Τονίζει, επίσης, πως η κατάσταση της υγείας του, με τα, ήδη, σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, επιδεινώνεται με την κράτηση του.

Η αίτηση θα κριθεί από την Εφέτη, η οποία είχε ζητήσει, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του μοναχού, την προφυλάκισή του και είχε υποβάλει αντίστοιχη θέση στο Συμβούλιο Εφετών, κρίνοντας, μεταξύ άλλων, πως σε βάρος του ηγούμενου προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και πως είναι πιθανόν να διαπράξει κι άλλα αδικήματα.

Με την άποψη της ανακρίτριας είχε διαφωνήσει ο εισαγγελέας Εφετών Π. Ματζούνης, ο οποίος πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών να αφεθεί ελεύθερος ο επικεφαλής της Μονής Βατοπεδίου με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους.

iefimerida.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news